Varstele lui Lulu (Almudena Grandes)

Varstele lui Lulu este o carte despre o fetita grasa si perversa care ajunge sa fie la maturitate o mama la fel de grasa si perversa. In timpul lecturii am preferat sa mi-o imaginez slaba. Nu stiu de ce. Imaginatia mea are limite sau combinatia grasa si perversa nu mai e la moda. E prea mult.

Lungul sir de perversiuni sexuale se termina cu o bataie buna.

Recomandare : a se citi cartea in exclusivitate in timpul calatoriilor cu metroul. Daca lectura devine plicticoasa puteti savura macar reactia oamenilor mai mult sau mai putin pudici care trag cu ochiul la cartea dumneavoastra.

4 Responses

 1. puisorul cufurit Says:

  N-as avea rabdare absolut deloc sa citesc o carte despre o femeie grasa si perversa. Macar daca era slaba… Apropo, am cunoscut azi o femeie grasa care avea idei perverse si nu-mi tihnea berea sub nicio forma. Mda, soarta te mai aseaza la aceeasi masa cu astfel de personaje. Si-n general, priveam situatiile astea cu umor, dar azi nu stiu ce-am avut de m-am uitat la ea, tot timpul, ca Basescu. Nedefinit. Poate din cauza faptului ca n-o puteam cuprinde cu privirea de mare ce era. Stiu, sunt rau. :) )

 2. alexandra Says:

  Interesanta experienta.
  O grasa care vorbeste prostii. Nu te lasa pervertit puisorule

 3. Jiji Says:

  Vreau sa iau si eu ce iei tu :)

 4. alexandra Says:

  Iti recomand farmaciile Dona. :p

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.