Pink Flamingos

Am fost atat de neinspirata incat sa imi stric seara trecuta uitandu-ma la Pink Flamingos (1972 regia John Waters). Am auzit de film din enciclopedia “1001 filme de vazut intr-o viata” la sectiune cel mai prost film facut vreodata. Nu am gasit pe google daca a castigat sau nu vreun premiu pentru prost gust.

Titulatura de cel mai prost film facut vreodata mi se pare nepotrivita. Un film prost este dupa parerea mea un film plicticos, cu plot tipic american, cu glume rasuflate si romante ieftine. La Pink Flamingos nu ai cum sa te plictisesti. Cu siguranta e voit tot grotescul.

Daca va decideti sa il luati de pe net am inteles ca se recomanda sa aveti si niste pungi pentru vomitat cu imprimeu pink flamingos.

9 Responses

 1. alecs Says:

  :) ) m-ai facut curios. o sa-l caut in seara asta. dar intai trec prin carfur, dupa niste pungi…

 2. alexandra Says:

  :) as vrea si eu niste pungi daca au imprimeu flamingo

 3. puisorul cufurit Says:

  N-o sa ma uit la el din acelasi motiv pentru care nu ma uit la filme de groaza: nu-s sadomasochist. Anyway, mi-ai dat o idee de post. :P

 4. alexandra Says:

  astept cu interes ideea…

 5. miclowan Says:

  am sa ma uit. fara punga, sau, nu stiu, o gaina? o sa vad

 6. andrei Says:

  Nu stiu daca e cu adevarat cel mai prost film facut vreodata, pentru ca exceleaza la doua capitole: e foarte prost si de asemenea grotesc.. deci trebuie sa fie bun de ceva nu?

 7. Bogdan Says:

  Yup..sick movie indeed / norok cu sakosha de Metro :)

 8. Alexia Says:

  M-am uitat de curiozitate pe imdb.com la ce nota are filmul si e 5.6, asta inseamna ca sta bine. Ma intreb, daca noi europenii vedem filmele americanilor ca scarbos de plictisitoare si asta din cauza cliseelor, ce parere au americanii de filmele noastre sau cele ale asiaticilor. De ale noastre nu stiu dar ale asiaticilor le-au placut intr-atat incat au facut remake-uri. Astept cu mare interes momentul in care americanii vor veni cu ceva 100% original. Tell u when. La pastele…, never!!! No ca mi-am dat singura raspuns.

 9. brightie Says:

  cea mai mizerabila productie cinematografica ever!
  bleacs!
  do not watch!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.