Minunile de pe www

Descoperire . Un site numit Internet Medieval Sourcebook. Cautam ceva care sa imi descrie metodele de tortura ale Inchizitie din Spania sau Germania. Am gasit un model de interogatoriu prin care un om de rand este sucit in fel si chip sa-si marturiseasca ereziile, ca apoi baietii sa se poata pune pe treaba. Cu pregatirea armelor de tortura noi si stralucitoare, incalzirea lor in foc (in tot acest timp bietul om jura si promite de-si face pacate cat pentru o viata intreaga), ca apoi sa treaca la introducerea lor in anus/ vagin.

Corpul uman e doar o jucarie, dar o jucarie al naibii de rezistenta la durere. Ligamente intinse, incheieturi zdrobite, bai in ulei incins si apa clocotita sunt lucruri care ne doboara, dar nu ucid instant. Cand nu mai ai nevoie de om si nu mai e nimic de demonstrat hoitul se arunca la gunoi sa-si traiasca acolo ultimele ore sufocat intr-o balta de sange.  Necredinta omului trebuie smulsa odata cu pielea de pe el si totodata trebuie sa nu-i mai dai ocazia sa pacatuiasca.

7 Responses

 1. alecs Says:

  pare interesant. dar am si eu o intrebare, si mai stiu si pe altii care o au. ce e aia twitter?

 2. alexandra Says:

  Twitter.com este un fel de hi5 dar mai la obiect.
  Intri si din cand in cand raspunzi la o simpla intrebare
  “What are you doing “. Rasp tau il pot primi toti din networkul tau direct pe telefon.
  Depinde la cine dai add. Daca o sa cauti DaAfaceri si dai add o sa fii la curent cu cele mai tari conferinte si workshopuri organizate in ASE.

 3. alecs Says:

  inteleg. thanx :)

 4. Simona Says:

  Pffff…ai vazut hostel? (parca asa se numeste) filmul cu locul unde puteai sa platesti ca sa omori, de cele mai multe ori torturand….
  brrrr….

 5. miclowan Says:

  sentimente reprimate, si eu imi doresc de vreo 15 ani de cand eram pasionat de romane cavaleresti sa vad pe viu (nu pusa in functiune) o…cum se chema fecioara de fier? nu mai stiu exact. imbatranesc

 6. Yuki Says:

  din cate stiu eu fecioara de fier e tantia aia cu forma corpului uman, doar ca are tepi pe dinauntru. Intri intreg si iesi stropitoare.

 7. alecs Says:

  iron maiden e instrumentul in forma corpului uman, da, care are tepi amplasati cat sa iti vina exact in dreptul incheieturilor si a locurilor sensibile. nu te omoara, dar durerea e tare bine amplasata. am citit pe undeva, dar nu mai stiu unde deci nu pot garanta ca e adevarat, ca intr-un astfel de instrument supravietuiai pana la 3 zile. asta da tortura!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.